Cultural Care Au Pair

Být au pair je velkou zodpovědností, takže je důležité mít pro tuto práci určité zkušenosti. Abyste zajistili dětem bezpečí a dosáhli jste v programu úspěchu, Cultural Care Au Pair a vláda USA stanovily seznam požadavků a dokumentů, které budete potřebovat.

Abyste se mohli stát au pair, musíte na následující otázky odpovědět „ano“:

  • Věk

    Je Vám 18 až 26 let?

  • Zkušenosti

    Milujete děti a máte alespoň 200 hodin zkušeností s péčí o ně?

  • Vzdělání

    Dokončili jste (nebo se chystáte dokončit) střední školu nebo její ekvivalent?

  • Řízení

    Máte řidičský průkaz nebo jste schopni si ho během přihlašovacího procesu udělat?

  • Trestní rejstřík

    Máte čistý trestní rejstřík?

  • Zdraví

    Jste v dobrém zdravotním stavu?

  • Roční závazek

    Jste ochotni strávit v zahraničí alespoň 12 měsíců?

Pokud jste odpověděli na otázky uvedené výše „ano“, pak jste způsobilí stát se au pair!

Mějte na paměti, že péče o děti vyžaduje mezi hostitelskou rodinou a au pair velkou důvěru. Proto je pro nás nejdůležitější kvalifikací minimálně 200 hodin zkušeností s péčí o děti. Těchto 200 hodin zahrnuje hlídání dětí, dobrovolnickou práci či výpomoc v mateřské školce či domově dětí a mládeže, koučování sportovních aktivit, doučování dětí nebo jakýkoliv jiný druh činnosti, která souvisí s péčí o děti.