Cultural Care Au Pair

Chcete vědět více?

Zaregistrujte se pro více informací!

Být au pair je velkou zodpovědností, takže je důležité mít pro tuto práci určité zkušenosti. Abyste zajistili dětem bezpečí a dosáhli jste v programu úspěchu, Cultural Care Au Pair a vláda USA stanovily seznam požadavků a dokumentů, které budete potřebovat.

Abyste se mohli stát au pair, musíte na následující otázky odpovědět „ano“:

  • Věk

    Je Vám 18 až 26 let?

  • Zkušenosti

    Milujete děti a máte alespoň 200 hodin zkušeností s péčí o ně?

  • Vzdělání

    Dokončili jste (nebo se chystáte dokončit) střední školu nebo její ekvivalent?

  • Řízení

    Máte řidičský průkaz nebo jste schopni si ho během přihlašovacího procesu udělat?

  • Trestní rejstřík

    Máte čistý trestní rejstřík?

  • Zdraví

    Jste v dobrém zdravotním stavu?

  • Roční závazek

    Jste ochotni strávit v zahraničí alespoň 12 měsíců?

Pokud jste odpověděli na otázky uvedené výše „ano“, pak jste způsobilí stát se au pair!

Mějte na paměti, že péče o děti vyžaduje mezi hostitelskou rodinou a au pair velkou důvěru. Proto je pro nás nejdůležitější kvalifikací minimálně 200 hodin zkušeností s péčí o děti. Těchto 200 hodin zahrnuje hlídání dětí, dobrovolnickou práci či výpomoc v mateřské školce či domově dětí a mládeže, koučování sportovních aktivit, doučování dětí nebo jakýkoliv jiný druh činnosti, která souvisí s péčí o děti.