Letenky a žádost o vízum

Cultural Care Au Pair program je uznán americkým Ministerstvem zahraničí jako oficiální sponzorská agentura pro au pair. To znamená, že budeme vystupovat jako Váš sponzor. Vy budete potřebovat vízum J-1 pro účastníky výměnného programu. Vízum J-1 je jedinou cestou, jak legálně v USA pracovat jako au pair. Toto vízum je platné po dobu 12 měsíců, po kterém následuje 30denní lhůta, během níž můžete po USA cestovat. Poskytneme Vám veškeré potřebné doklady pro Vaši žádost a provedeme Vás celým procesem. Je potřeba si zařídit schůzku s velvyslanectvím USA a zúčastnit se osobního pohovoru, na jehož základě Vám bude vízum uděleno.

Zajistíme Vám leteckou dopravu z Vámi vybraného letiště. Poletíte nejprve do New Yorku, protože zde budete před samotnou cestou do hostitelské rodiny navštěvovat výcvikovou Au Pair školu. Pokud jste ohledně letu do USA nervózní, neváhejte se na nás obrátit s jakýmikoliv dotazy.

Většina poletí do USA ze stejného města s ostatními au pair. Cultural Care Au Pair zástupce Vás bude čekat při příjezdu na letiště v New Yorku a doprovodí Vás do Au Pair školy, kde začne Vaše dobrodružství.

Do USA můžete letět témař kterýkoliv týden v roce! Součástí výběrového procesu je to, že se s rodinou dohodnete na datu příjezdu. Jakmile bude datum potvrzeno, dozvíte se přiblížné datum odletu, ale přesné datum a čas budou potvrzeny, až když budete mít letenku.

Cultural Care Au Pair také zajistí dopravu do hostitelské rodiny. Po týdnu stráveném ve škole se dopravíte, ať už letecky, nebo autobusem, přímo do Vaší hostitelské rodiny.

Bezpečnost programu je zajišťována zákonně, a to v regulacích amerického Ministerstva zahraničí. Pro více informací o rámcových podmínkách amerického Ministerstva zahraničí, prosíme klikněte zde.

Přijďte na info schůzkuKontaktujte nás